fbpx

0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

Căutați protecția perfectă pentru pielea dvs. în zilele fierbinți de vară? Obțineți acum 10% reducere la cea mai bună protecție pentru față cu SPF 15 și SPF 50 de la Thalia!

🌿 Bucurați-vă de beneficiile naturale ale cremelor noastre, care oferă protecție solară de încredere și hidratare pentru orice tip de ten:

🌿 PURE BALANCE VERBENA & ICELAND MOSS: Cremă pentru ten gras cu verbină și mușchi islandez – hidratează, nu astupă porii, previne luciul și oferă un finisaj mat.

🌸 KEEP FRESH WHITE MUSK & ARGAN OIL: crema perfectă pentru pielea normală și mixtă cu unt de shea și ulei de argan asigură hidratare de lungă durată și un aspect îngrijit.

💧 HYDRA PERFECT (SPF 15): hidratare profundă și protecție pentru pielea uscată! Această cremă hrănește și reface, lăsând pielea moale și hidratată.

☀️ Protecție solară, hidratare (SPF 50+): protecție maximă și hidratare! Această cremă este ideală pentru expunerea prelungită la soare, protejând pielea de razele ultraviolete.

🔹 Protejați-vă pielea și mențineți-i tinerețea și sănătatea.

💥 Profitați de reducerea de 10% și aveți grijă de pielea dvs. cu Thalia chiar astăzi!

https://loial.md/search/result?setsearchdata=1&category_id=0&search_type=exact&search=SPF

#Loial #Thalia #spfprotection #reducere10% #îngrijireapielii