fbpx

0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

🔥 Ofertele de Vară deja vă așteaptă la Loial! Beneficiați chiar acum de o reducere de 10% la produsele de vară de la Thalia!

Protejează-ți pielea de soarele strălucitor al verii cu produse de înaltă calitate, care nu numai că te protejează, dar și hidratează și îmbogățesc pielea cu substanțe benefice. Produsele Thalia, perfecte pentru sezonul cald, includ: creme de protecție solară, produse hidratante, Panthenol, geluri pentru refacerea pielii după arsurile solare și multe altele. Iar acum, cu reducerea noastră specială de vară, vă puteți permite și mai multe produse minunate pentru îngrijirea pielii! 

Vizitează magazinele Loial sau comandă online pe site-ul nostru produsele și pielea ta va fi protejată și hidratată toată vara!