fbpx
0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

Tassel Professional nu încetează să ne încânte cu produse noi. Faceți cunoștință cu adevărații salvatori și ajutoare în procedura de colorare a părului!

Primul nostru asistent este un lichid hidratant moale - protecție pentru piele, care conține Aloe Vera, datorită căruia veți uita de reacțiile nedorite în timpul decolorării și colorării: iritație și mâncărime în timpul procedurii. Poate fi adăugat direct la vopsea înainte de colorare și aplicat de-a lungul liniei părului pentru a proteja pielea de vopsea.

Al doilea asistent este lichidul de decapare a vopselei - un instrument minunat care poate îndepărta instantaneu petele după colorare.

Fiți de acord, visați la asta de mult timp!

 

Cu programul de bonus Loial, doar câștigi. Acumulează puncte în aplicația UDS/Loial și plătește cu ele până la 20% din suma cecului.

Faceți clic pe link și descărcați aplicația UDS/Loial

https://sdeh1762.uds.app/c/join?ref=sdeh1762