fbpx
0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

Puternic, convenabil, de încredere și stilat. Toate acestea descriu noul uscător de păr de la Ceriotti!

Ceriotti Ci 5000 este ”proprietarul” unui flux de aer incredibil de puternic, care vă va permite să reduceți timpul de lucru la jumătate. Este rezistent la diferite sarcini mecanice, deoarece dispune de tehnologia TRI. Datorită unui sistem special de curățare a filtrului, nu va trebui să vă faceți griji constant pentru motor, deoarece este accesibil și îl puteți curăța fără a demonta uscătorul de păr! Carcasa, de asemenea demnă de atenție, este realizată din plastic rezistent la impact, care va asigura o funcționare fiabilă. De asemenea, în model se folosesc duze cu un nou tip de prindere cu corpul feonului.

O noutate care merită atenția Dvs.! Odată ce ați folosit cel puțin o dată un uscător de păr Ceriotti, nu vă veți mai putea despărți de el!