fbpx
0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

 Alegerea foarfecelor pentru un coafor este o sarcină de o importanță capitală!

Rezultatul depinde în mare măsură de calitatea și comoditatea acestora. În același timp, este destul de greu de înțeles compozițiile aliajelor din care sunt fabricate și care afectează durabilitatea oțelului. Câți ani va dura unealta, cât de rezistent este oțelul la corozie (rugină), cât de ascuțite, ușoare, puternice va fi foarfecele și cât de mult vor rezista la ascuțire ?

440C este un aliaj modern de oțel cu un conținut ridicat de carbon (american), crom, mangan, wolfram și arată o combinație excelentă de duritate ridicată și rezistență excelentă la corozie, care este, de asemenea, folosit pentru a face unelte de înaltă calitate!

Apropo, foarfecele de la SDB sunt realizate din acest tip de oțel.

Dacă ești în căutarea unui instrument de calitate pentru muncă, vino în magazinele Loial și îți vom oferi cele mai bune opțiuni!

https://bit.ly/3C7WvQc