fbpx
0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters


Părul bine îngrijit nu este doar un atribut al frumuseții - un păr des și strălucitor demonstrează în primul rând celor din jur sănătatea lor.

Pentru a menține această frumusețe și sănătate, este necesară îngrijirea regulată a părului și produsul potrivit acestuia!

Elixirele de la Trinity haircut (ELVEȚIA) – este exact ceea ce vă va ajuta în această problemă!

Elixirele pătrund adânc în firul de păr și, datorită compoziției echilibrate a componentelor, hrănesc, restabilesc și întăresc structura părului din interior, ceea ce vă va permite să scăpați de vârfurile suprauscate și despicate în cel mai scurt timp!

Mai mult, fiecare dintre elixire are propriul său rol:

✅ Elixirul pentru păr vopsit este un antioxidant puternic care ajută inclusiv la păstrarea culorii și a strălucirii părului pentru o perioadă îndelungată!

✅Elixirul pentru păr blond: redă strălucirea tonurilor naturale deschise, părului decolorat sau vopsit, are efect de întinerire, tonifică și hidratează părul și scalpul!

✅ Elixirul cu ulei de argan: părul devine ascultător, ușor de pieptănat, uscat și coafat, și ulterior capătă un aspect sănătos și îngrijit!

 

Obțineți îngrijirea potrivită la o reducere de 10% în toată rețeaua magazinelor Loial și pentru toți cei care se alătură programului nostru de fidelitate de la UDS îi așteaptă și mai multe bonusuri!